Fotografibloggen

Coola bilder med vaping

Fotografering är kul, men det kan bli lite enformigt att fota en enda sak. Det är därför jag, och många av mina fotografvänner, ofta söker efter nya sätt att ta bilder. Vi vill experimentera lite och få nya bilder att dela med oss av. En grej jag har börjat utforska är vaping. Alltså ånga från en e cigg. man kan belysa den ångan med olika färger, som på bilden jag valde att visa upp i det här inlägget, och man kan också skapa former genom att blåsa ut röken på olika sätt. 

Jag har bett en vän, som jobbar med ljuseffekter, att vara med när en modell står och vejpar och det har blivit en hel del roliga och spännande fotografier. jag är inte redo att dela med mig av dem alla, för jag vet ju inte om det kan bli en utställning av det här. Och då vill jag ju att det blir en helt ny upplevelse för de som kommer och tittar. 

Inte bara för att det är kul

E-cigg är ju inte bara en kul grej såklart. Det är en produkt som skapats för att man ska låta bli de vanliga cigaretterna. Elektroniska cigaretter är bättre för din hälsa och om de kan hjälpa dig att sluta med nikotin så är det ju väldigt bra. Själv röker jag ju inte men det är ett bra tips för dig som har det behovet idag. 

30 Aug 2020

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook