Fotografibloggen

Hur man tar den perfekta selfien

Det här med sefies, det kanske låter lätt, att ta dem, men det är inte alltid så självklart hur man får till den allra bästa selfien. Det går att hitta tips på en riktigt bra fotoblogg, så väl som att jag ska ge ett par tips här idag. Det är en fördel att ha en bra smartphone med en bra kamera först och främst. Sedan gäller det att hitta rätt vinkel på din selfie. Ett tips är att du aldrig ska ta under ifrån utan helst lite snett ovanifrån, det eftersom de allra flesta av oss ser bättre ut ovanifrån än underifrån. Sen är det viktigt att ha ett bra ljus, samt en bra bakgrund. Inte så kul att råka få med bild på toalettstolen eller den stora klädhögen på golvet!

Fler bra tips till hur du tar en bra selfie

Ska du ta en selfie, ta inte bara en, ta många på en gång så har du många att välja på. Då är det lättare även att få till en bra bild. Passa på att posera på flera olika sätt, för att hitta rätt. Du kan hitta en massa bra inspiration genom att kolla in instagram. Där finns det många selfies!

Du bör även lära dig vilken sida av dig som är selfie-vänligast och kanske har du en sida där du ser bättre ut? Sen är det även viktigt att din pose är bekväm, så att du är avslappnad annars kommer det bli stelt i ansiktet. Glöm inte att le!

16 Feb 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook