Fotografibloggen

Fotografera skyltar

Skyltar fyller en viktig funktion i samhället. Det gäller kanske främst vägskyltar som håller ordning på trafikanterna och på så sätt räddar liv.

Men skyltar har också en viktig roll för företagare. En tydlig skylt utanför en butik kan göra stor skillnad i hur många som hittar till butiken. Helst ska man inte bara ha en skylt över dörren utan gärna en som sticker ut en bit över gatan så att skylten ses när man går längs gatan.

Det är också viktigt med en tydlig skylt på postlåda, trapphus och dörr för t.ex. företag med kontor. Man vill inte att besökare och brevutdelare ska behöva känna sig osäkra på var man håller hus och var man går in om de ska besöka företaget.

Colourpicture.se tillverkar skyltar i olika material och utifrån kundens önskemål om design och utseende. Man kan skapa en skylt med sin egen logotype och sitt eget budskap.

Naturligtvis har man även mycket annat reklammaterial t.ex. banderoller och flaggor så du kan passa på att beställa en komplett uppsättning av reklammaterial t.ex. inför en mässa eller liknande.

Det går också att beställa skyltar som privatperson t.ex. att sätta på brevlådan.

Det finns också många roliga skyltar runt om i landet. Det kan handla om en gammal skylt som sitter kvar efter att dess funktion gått ut, t.ex. en hastighetsbegränsningskylt där det nu växer skog eller en infart förbjuden skylt där det överhuvudtaget inte går att köra. Då kan man vara snabbt framme med kameran och fånga ett roligt ögonblick med kameran.

 

15 Nov 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook