Fotografibloggen

Vacker trädgårdsmiljö

Det finns inget mysigare än att ha en riktigt fin trädgård. Inte bara är det skönt att kunna få vistas i lite natur alldeles utanför dörren, så många minnen skapas och förevigas i folks trädgårdar. Varför är det så? Givetvis för att vi gärna umgås i trädgårdar, och för att en trädgård ofta är en bra fotokuliss, men mest av allt tror jag att de beror på att vi slappnar av i våra trädgårda - de har alltid skön inverkan på oss. Då tar vi fram kameran och vill föreviga.

Förevigande av viktigt ögonblick

När man klär upp sig och ska iväg på bröllop, bal eller annan fin fest så vill man ofta föreviga sig själv i trädgården, framför någon älskad buske eller rabatt. Det är en klassiker. Eller så väljer man att slå sig ner i trädgårdsmöblerna, sippa på lite bubbel och skapa en lite mindre uppstyltad atmosfär. 

Fina utemöbler

Att ha fina utemöbler som uppfyller de behov vi har är viktigt för att trädgråden ska kännas användbar. Vi måste kunna sitta och äta någonstans, och gärna ha en hörna för avkoppling. Utemöbler i konstrotting är både snyggt och praktiskt - de håller i ur och skur och är samtidigt väldigt sköna att sitta i. Ska du investera i nya utemöbler i år så är konstrotting en varm rekommendation!

 

26 Oct 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook